Logo

Facebook Twitter Mail Bestuur
SpeeltuinActiviteitenVerhuurVerenigingNaam

 

Vereniging


Lid worden
Donateur worden
Help ons!
Veelgestelde vragen
Contact
Nieuwsbrief

  
 

Vereniging

“Kindervreugd” is een speeltuinvereniging voor alle kinderen uit Uitgeest en omstreken. Kinderen tot en met 12 jaar kunnen er veilig en naar hartenlust spelen. De speeltuin vervult een belangrijke maatschappelijke functie. Van de vereniging zijn ongeveer 425 gezinnen lid. Dit betekent gegarandeerd speelplezier voor zo’n 1.100 kinderen. Daarnaast heeft de speeltuinvereniging nog vele donateurs, wiens kleinkinderen eveneens in de tuin mogen spelen. Ook komen veel dagjesmensen, schoolklassen en verenigingen van onze tuin genieten. De gehele vereniging draait op vrijwilligers.

Activiteiten   Speeltuin

Zij verzorgen diverse activiteiten, zoals de avondvierdaagse, een peuter en dreumesochtend en gedurende de wintermaanden o.a. workshops, disco, toneel, kienen, breakdance, carnaval en Sinterklaas.

In 2000 heeft er een grondige renovatie van de tuin plaats gevonden, waarbij een groot deel van de verouderde toestellen vervangen zijn. Bovendien is de tuin aangepast aan het besluit veiligheid van attractie- en speeltoestellenuit 1996 en rolstoelvriendelijk gemaakt. De verschillende leeftijdsgroepen hebben ieder hun eigen deel gekregen. Ook het gebouw is aangepakt en er is een invalidentoilet gerealiseerd.


HomeSpeeltuin

Tarieven
Openingstijden
Speelregels
Peuter en dreumes
Adresgegevens
Veelgestelde vragen
Foto's

Activiteiten

Programma
Inschrijven
Avondvierdaagse
Veelgestelde vragen
Foto's

Verhuur

Tarieven
Voorwaarden
Reserveren
Contract
Veelgestelde vragen


Vereniging

Lid worden
Donateur worden

Help ons!

Veelgestelde vragen

Contact

Nieuwsbrief

Contact:

Facebook Twitter Mail

Speeltuinvereniging "Kindervreugd" Uitgeest  |  info@speeltuinuitgeest.nl